MEESTERLIJK IN ARBEIDSRECHT

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeroen van der Doelen. In 1989 ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heb ik daar mijn meestertitel in de rechten behaald. In de jaren daarna heb ik bij verschillende bedrijven en organisaties gewerkt op de juridische afdeling. Verschillende rechtsgebieden passeerden daar de revue, doch mijn wens om me volledig toe te leggen op het arbeidsrecht was altijd wel aanwezig. Ruim 25 jaar geleden heb ik de daad bij het woord gevoegd en ben ik mezelf gaan specialiseren in het arbeidsrecht, zowel adviserend als procederend. Vanwege deze passie voor het arbeidsrecht heb ik in 2010 nog de specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie succesvol afgerond. Als u met mij in zee gaat zult u merken dat ik niet alleen zéér veel kennis en ervaring heb op mijn vakgebied, maar dat ik daarnaast ook beschik over eigenschappen die minstens net zo belangrijk zijn in dit werk: scherp, kritisch, eerlijk, sociaal vaardig en met een zeer goed gevoel voor de juiste toon op het juiste moment. 

Zonder te overdrijven kunt u mij dus een echte arbeidsrechtspecialist noemen. Dat betekent dat ik – in tegenstelling tot veel advocaten – mijn tijd en aandacht niet hoef te verdelen over andere vakgebieden. Alle tijd die ik aan mijn werk (heb) besteed heeft met arbeidsrecht te maken. Het spreekt voor zich dat de kennis en ervaring die ik hierdoor de afgelopen 25 jaar heb opgebouwd zowel voor mezelf als voor u als klant van onschatbare waarde is.

Mijn werkwijze is eenvoudig. U belt me of u mailt me (ik bel u zo nodig terug), u licht het probleem of uw adviesbehoefte kort toe en op basis daarvan maken we nadere afspraken. Mijn richtlijn is dat ik het eerste half uur niets in rekening breng, dus het is zaak voor u om dit half uur zo efficiënt mogelijk te benutten. Ik probeer binnen die tijd een eerste inschatting te maken of ik iets voor u kan betekenen. Soms is dat al snel duidelijk, maar vaak zal ik extra informatie nodig hebben voor een goede beoordeling van uw vraag. We spreken dan af hoe ik die informatie krijg: telefonisch, per mail, per post of in een persoonlijk gesprek. Ook geef ik u dan een inschatting van de tijd die ik nodig heb voor een goede beoordeling, zodat u zicht heeft en houdt op de kosten.

Naar contactpagina